mohd's FotoPage
armizi jawahir
By: mohd armizi

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 7-Jul-2006 05:56 Email | Share | | Bookmark
DAH TERBALIK LAK -lantak ler ekkk------

 
 
 
View all 12 photos...


Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
serdak

 


Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark

 
jurukamera pun lapar jugak ekk
penat dan penat
View all 8 photos...


Friday, 23-Jun-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
ANTARA KAKI-KAKI DI MAJLIS ITU

 
cha cha cha..ewahhh..cha cha cha
akhirnya....
View all 16 photos...


aku dah penat. aaaaa....nie la. budak serdak punyer pasal terpaksa aku mengipload gbr kawin nie. utk tatapn saudara mara dan jugak dia. tp itupun ader lg gbr yg masih tak upload. aku dah tak larat. kepala dah pusing. lgpun aku ada date ptg nie. nanti aku samb upload lg.sabtu ahad nie ada projek kat rmh, x blh nak dtg upload gbr. projek aper? ehhehe...nie bukan diari aku. so aku just write up kat my fotopage. ni aku letak gbr2 sempena perkahwinan adik aku jer.


Friday, 23-Jun-2006 00:13 Email | Share | | Bookmark
Koleksi gambar kawin izi + ja = 3 jun 2006

 
flower girl dah kelaparan.umphh..cedap gak mkn nih
 
View all 12 photos...
===================RUMAH PENGANTIN PEREMPUAN :Bukit Cempedak===============





[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net